Beta och prenumerationer

Betaversioner kan användas med eller utan prenumeration, precis som officiellt släppta versioner. För att prova de avancerade funktionerna i betaversionen behöver du en prenumeration som inkluderar Kaspersky VPN. Det finns ingen speciell licens för betaversioner. Detaljerad information om hur du får och aktiverar en prenumeration finns i artikeln Uppgradera till den Obegränsade versionen.

Obs! Du måste registrera ett separat My Kaspersky konto som exklusivt kan användas för betatestning.

Om du redan har köpt en prenumeration ska du inte lägga till aktiveringskoder på ditt My Kaspersky konto som bara används för betatestning. Om du gör det kommer programmet att automatiskt aktivera prenumerationen och din prenumeration börjar gå ut. Se hur du kontrollerar prenumerationer på My Kaspersky i My Kaspersky hjälpen.

Om du inte har loggat in på ditt My Kaspersky konto och vill tillämpa din prenumeration kan du återskapa din prenumeration. Detaljerad information om hur du avslutar prenumerationen finns i artikeln Om anonyma prenumerationer.

Om du redan använder en prenumeration kan du använda prenumerationsfunktionerna i betaversionen med samma prenumeration. Din prenumerationsperiod förlängs inte med tiden du betatestar.